Kookworkshop op de Veluwe

De kookworkshop: een ware teambuildingsactiviteit, met ‘uitdagingen’ die op elke werkvloer aangepakt moeten worden. Wie is de ware leider binnen uw keukenbrigade? Wie communiceert duidelijk, zelfs onder druk? Wie houdt het overzicht en heeft gevoel voor timing? Tot slot, zeker niet onbelangrijk, hoe komt uw team tot een verbluffend en smakelijk eindresultaat?

Of zoekt u een gezellige avond met vrienden of familie? Niet enkel 'statisch zitten, maar samen koken in een professionele keuken. Lekker bij elkaar in de pannen gluren en vooral gezellig kletsen? Dan is onze kookworkshop zeker de moeite waard. De inhoud van de kookworkshop:
- 2 uur koken alvorens aan tafel te gaan
- Bereiding van een 4-gangen diner onder begeleiding van onze chef
- Hand out van de recepturen
- Gezellig, informeel diner in ons huiskamerrestaurant

De kookworkshop wordt aangeboden vanaf €59,50 p.p. en met een minimale prijs van €714.00. Deze workshop gaat uit van 4-gangendiner, begeleiding van onze chefkok en een hand-out met recepturen. Uiteraard verzorgen wij een kookschort voor u.

Mogelijke uitbreidingen:
- Schort met (bedrijfs-)logo bedrukken
- Extra koude gang
- Extra warme gang
- Kaasplateau

Is uw gezelschap groter, dan passen wij het menu en bijbehorende recepturen aan. Tevens kijken wij graag of onze vinoloog beschikbaar is om de kookworkshop te combineren met een wijnproeverij of bijvoorbeeld barbecue gerechten.

Kookworkshop in 't Witte Hoes

Interesse in een kookworkshop op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!

Nederlands