Koken 'in een ander jasje' op de Veluwe

Koken 'in een ander jasje': een teambuildingsactiviteit, met ‘uitdagingen’ die op elke werkvloer en in elke vriendengroep aangepakt moeten worden. Wie is de ware leider binnen uw keukenbrigade en neemt het voortouw? Wie communiceert duidelijk, zelfs onder druk? Wie houdt het overzicht en heeft gevoel voor timing? Wie gaat er hard aan de slag en wie maakt een plan? Tot slot, zeker niet onbelangrijk, hoe komen jullie tot een verbluffend en smakelijk eindresultaat?

Of zoekt u een gezellige avond met vrienden of familie? Niet enkel 'statisch zitten, maar samen koken in een professionele keuken. Lekker bij elkaar in de pannen gluren en vooral gezellig kletsen? Dan is ons Koken'in een ander jasje' zeker de moeite waard. De inhoud:
- zo'n 2 uur koken alvorens aan tafel te gaan... of wellicht neemt u langer de tijd
- Hand out van de recepturen
- Alle ingrediënten en attributen staan voor jullie klaar
- Bereiding van uw eigen 4-gangen diner
- Gezellig, informeel diner in ons huiskamerrestaurant

Koken 'in een ander jasje' wordt aangeboden vanaf €37,50 p.p. en met een minimale prijs van €450,00. Deze prijs gaat uit van alle ingrediënten en attributen voor 4-gangendiner, een hand-out met recepturen met leuke wetenswaardigheden. Uiteraard verzorgen wij een kookschort voor u.

Mogelijke uitbreidingen:
- Kaasplateau


Kookworkshop in 't Witte Hoes

Interesse in een kookworkshop op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!