Fietsen op de Veluwe

De Veluwe staat bekend als een van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Een echt lange fietstocht mag tijdens uw verblijf eigenlijk niet ontbreken. Kies een van de geweldige fietsroutes, stap op uw stalen ros en fiets door de bossen, langs vennetjes, heidevelden, stuwwallen en geniet van de prachtige natuur.

In Otterlo vindt u fietsknooppunt 31 bij Grand Café Hotel Kruller. Via de fietsknooppunten kunt u zelf uw eigen fietsroute samenstellen, rekening houdende met gewenste bezienswaardigheden, elektrische oplaadpunten en afstanden. We geven u graag enkele tips.

Mountainbikeroute Zuid Veluwe

De bossen van onze gemeente Ede de grootste van Nederland en rondom Otterlo ligt er maar liefst 2.461 hectare aan bos. De route is een combinatie van 17 single tracks die technisch bochtenwerk, snelle delen met goed lopende kombochten en pumptrack-onderdelen bieden met hoogteverschillen. Otterlo heeft een aansluiting op de track van 36.2 kilometer in Ede. Er wordt ook hard gewerkt aan een kindertrack.

Fietsen huren tijdens uw verblijf

Er zijn volop fietsen te huur bij onze sportieve collega's Geerts Tweewielers en De Veluwe Specialist. Zij voorzien u graag via een online reservering van een reguliere fiets of Ebike, maar ook mountainbikes en bakfietsen behoren tot de mogelijkheden. Vergeet niet vooraf te reserveren, fietsen en voertuigen zijn populair.


Fietsen op de Veluwe

Vragen over 't Witte Hoes? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.