Wandelen op de Veluwe


't Witte Hoes is de ideale uitvalsbasis om te wandelen op de Veluwe. Ons hotel ligt midden in het dorpje Otterlo, dat omgeven wordt natuurgebied Planken Wambuis, Nationaal Park de Hoge Veluwe, zandverstuiving Mosselse Zand en de Ginkelse Hei. Vanuit Otterlo starten er diverse routes om te wandelen variërend van 2 tot 16 km en uiteraard lopen er verschillende lange afstand wandelroutes door het dorp Otterlo, te lopen met en zonder GPS. Wilt u een kleine wandeling met de kinderen? Dan tippen wij u graag op De Grote 5 van Otterlo.

Wanneer u bij ons komt overnachten ligt de Otterlose wandel- en fietskaart voor u klaar. Op deze kaart staan alle wandel- en fietsroutes van Otterlo en omgeving. Overnacht u niet bij ons, maar heeft u wel interesse in de kaart? Geen paniek, deze is tevens te koop.

Wandelen met de boswachter

Wij tippen u graag een wandeling met de boswachter. Gedurende zo'n 2.5 uur neemt de boswachter u mee door de Otterlose bossen. Dat de bronsttijd hiervoor erg populair is, is bekend. Toch zijn wij als Veluwe fans ervan overtuigd dat alle jaargetijden charmes hebben. Tijdens deze wandeling vertelt de boswachter u allemaal leuke feitjes en weetjes de Veluwe. De prijs voor de wandeling is €195,-.


Wandelen op de Veluwe

Wandelen op de Veluwe vanuit uw privé-accommodatie? Neem geheel vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden via het contactformulier.