Groepsaccommodatie en vergaderlocatie op de Veluwe

't Witte Hoes is uw kleinschalige, huiselijke groepsaccommodatie en vergaderlocatie op de Veluwe. ’t Witte Hoes, een van de oudste panden van Otterlo, de voormalige dokterswoning, reserveert u als privévergaderlocatie of vakantiehuis. U vindt ons in Otterlo op 700m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Binnen 2 minuten lopen staat u midden op de heide met aanliggende bossen en zandverstuivingen. Wij liggen in het hart van A30, A12, A50 en A1.

U kunt ’t Witte Hoes exclusief als besloten accommodatie voor enkel uw gezelschap reserveren. Alle lusten van een hotel, maar niet de lasten. U bent met uw gastengezelschap tijdens uw verblijf onze enige gasten. Dit maakt onze accommodatie geschikt voor bruiloften, familieweekenden en vriendenuitjes, maar zeker ook zakelijke gelegenheden behoren tot de mogelijkheden.

Groepsaccommodatie

’t Witte Hoes biedt 14 2-persoonshotelkamers die de charme van de historische villa combineren met hedendaags comfort. Gezelschappen tot 26 personen zijn van harte welkom voor een vriendenuitje of familieweekend.

Vergaderlocatie

’t Witte Hoes biedt een vergaderlocatie die enkel voor uw besloten gezelschap te reserveren is. Tijdens uw bijeenkomst wordt privacy dan ook gewaarborgd. Geniet en werk in de villa met een rijke historie en hedendaags gemak. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen en uiteraard hebben wij ook diverse activiteiten samengesteld voor een volmaakt bezoek aan Otterlo.


't Witte Hoes afhuren voor uw gezelschap?

Interesse in een verblijf in uw eigen villa op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!