Privévilla op de Veluwe

't Witte Hoes is een van de oudste historische panden van Otterlo. De ‘instructie voor den Gemeente Geneesheer te Otterloo’ werd vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 6 juni 1906. Het pand is destijds gebouwd voor fl 5.745,-. Het ‘doktershuis’ is tot 1963 de dokterswoning van Otterlo en Harskamp gebleven.

De villa ligt op slechts 700 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Binnen 2 minuten lopen staat u op de heide met aanliggende bossen en zandverstuivingen. U geniet hier dus van rust en ruimte op loopafstand van de prachtige natuur van de Veluwe.

’t Witte Hoes kunt u exclusief afhuren als privélocatie. Dit maakt de accommodatie ideaal voor bruiloften, familieweekenden en vriendenuitjes, maar ook zakelijke gelegenheden behoren tot de mogelijkheden. Op zoek naar een kleinschaligere locatie, dan kunt u ook kiezen voor een verblijf in alleen het Voorhuis of Achterhuis. Het voorhuis is vanaf 1963 tot 2008 altijd het hotel geweest. In het huidige achterhuis woonden de eigenaren destijds zelf met hun gezin.

Exclusief gebruik van de gehele villa

Reserveert u ’t Witte Hoes exclusief, dan beschikt u over:
  • 13 tweepersoonskamers om lekker tot rust te komen (2 op de begane grond)
  • Een volledig uitgeruste professionele keuken en een aparte keuken in het achterhuis
  • Een huiskamerrestaurant met bar en open haard (tot 50 personen diner)
  • Een knusse lounge met open haard om u even terug te trekken
  • Een terras om te genieten van ’t zonnetje met mogelijkheden tot 30 personen
  • De 'spreekkamer’, een ingerichte woonkamer
  • Afsluitbare fietsenstalling
  • Eigen parkeerplaats

Het Voorhuis afhuren met uw gezelschap

Wanneer u het Voorhuis afhuurt, beschikt u over 10 tweepersoonskamers, een professionele keuken, bar, huiskamerrestaurant, knusse lounge, privéterras en eigen parkeerplaats. Deze plek is ideaal voor een zakelijke bijeenkomst of familie- of vriendenuitje. Kijk hier voor meer informatie over het Voorhuis.

Het Achterhuis voor kleinere gezelschappen

Is uw gezelschap een stuk kleiner, dan is het gezellige Achterhuis van 't Witte Hoes ook een optie. Hier vindt u 3 tweepersoonskamers, een ‘spreekkamer’ woonkamer met comfortabele zitgelegenheid, grote eettafel en gezellige schouw, een goed uitgeruste keuken, privéterras met picknicktafel en eigen parkeerplaats. Lees hier meer informatie over het Achterhuis.

Groepsaccommodatie op de Veluwe boeken?

Wilt u graag meer informatie over 't Witte Hoes? Neem dan contact op via onderstaande button.