Vergaderen op de Veluwe

’t Witte Hoes in Otterlo is een kleinschalige, huiselijke trainingslocatie dan wel vergaderlocatie geschikt voor gezelschappen tot 13 personen bij een 1-persoonskamerbezetting. U vindt ons op 2 minuten lopen van de heide met aanliggende bossen, zandverstuivingen en natuurlijk Nationaal Park de Hoge Veluwe. ‘t Witte Hoes, de voormalige dokterswoning, reserveert u voor uw off site, besloten managementoverleg of training persoonlijke effectiviteit. Hoe dan ook bent u hier enkel met uw eigen gezelschap samen, samen zonder anderen.

Bij exclusief gebruik van onze vergaderaccommodatie beschikt u over al onze voorzieningen met enkel uw gezelschap. U kunt in volle anonimiteit vergaderen, presenteren, lunchen en dineren.

  • Het ‘Huiskamer’ restaurant als huiselijke vergaderomgeving
  • Een knusse lounge met vele boeken en gezellige open haard als subruimte of borrelruimte
  • Uw personal planner en sparringspartner voor het organiseren van een perfect verblijf, vraag naar Demi of Sonja
  • Een luxe terras om (hopelijk) te genieten van ’t zonnetje
  • 13 2-persoonsslaapkamers met allen eigen sanitair
  • Audiovisuele ondersteuningen van een smartboard (Full HD en touchscreen), flipover en trainerstoolkit
  • Eigen parkeerplaats
  • Snelle wifi
Is de volledige accommodatie te groot, dan kunt u kiezen voor 't Voorhuis (10 kamers) of 't Achterhuis (3 kamers). Zowel 't Voorhuis als 't Achterhuis beschikt over een keuken, huiskamer met open haard, eigen terras en de betreffende kamers met eigen sanitair.

Tarieven van 't Witte Hoes

Wanneer u 't Witte Hoes als vergaderlocatie wil afhuren, hanteren we de volgende 'vanaf' prijzen:

Periode2-daagse bijeenkomst
met aankomst op zo, ma, di, woe of do
3-daagse bijeenkomst
met aankomst op zo, ma, di of woe
Prijs 14002100
Voor feestdagen gelden andere tarieven. Enkel de zaterdag reserveren is alleen mogelijk in overleg.'t Witte Hoes exclusief afhuren voor uw gezelschap?

Interesse in een verblijf in uw eigen villa op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!