Succesverhalen van 't Witte Hoes

In de afgelopen jaren hebben we al vele gasten mogen ontvangen in 't Witte Hoes. Wij doen er altijd alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken en we zijn dan ook altijd blij als we mooie reacties terugkrijgen. Deze gastervaringen delen we graag met u, ook om u te inspireren over de mogelijkheden van 't Witte Hoes.
In het voorjaar van 2019 hebben we genoten van een heerlijk verblijf in ’t Witte Hoes! De eer was aan mij om een familieweekend te organiseren ter ere van de 90-jarige verjaardag van mijn grootvader. Omdat de leeftijd uiteen liep van 3,5 tot 90 jaar zochten we een locatie waar in de buurt activiteiten te vinden waren waar iedereen aan mee kon doen en zo zijn we uitgekomen bij ’t Witte Hoes. Vanuit daar konden we naar het nationale park en zijn we naar de dierentuin in Arnhem geweest. Alles was goed verzorgd, van ’s ochtends een uitgebreid ontbijt tot ’s avonds de ene avond een 3-gangendiner en andere avond een buffet. We kijken allemaal terug op een onvergetelijk weekend! Bedankt!

Familie Schaven - Familieweekend
Inmiddels was dit al de tweede keer voor ons in ’t Witte Hoes. We zochten de eerste keer een groepsaccommodatie op de Veluwe, zodat we lekker konden wandelen in het nationaal park en zijn toen in Otterlo beland. Dit is zo goed bevallen dat we dit jaar ons jaarlijkse vriendinnenweekend weer naar Otterlo zijn gegaan. Dit keer hebben we veel gefietst. We zijn nu alweer aan het kijken wanneer we het vriendinnenweekend voor volgend jaar kunnen plannen!

Mevr. Ter Horde - Vriendinnenweekend
Van de zomer met 12 vrienden in ’t Witte Hoes geweest. We wilden een echt mannenweekend en kwamen eerst bij Wouter terecht voor info over het 4x4 rijden en een potje dodgebow. Toen hij meldde dat we daarna konden overnachten in ’t Witte Hoes en we daar een eigen bar tot beschikking hadden, was de planning voor ons jaarlijkse mannenweekend snel rond. Top geregeld jongens!

Johnny Verheijen - Vriendenweekend
Met de hele familie in het najaar in Otterlo geweest! Heerlijk! Fietsen op de Veluwe (top de afsluitbare fietsenstalling!), in de middag borrelen op ons eigen privéterras, in de ochtend een wandeling met de boswachter en ’s avonds een uitgebreid diner. Wat hebben we genoten en wat was alles tot in de puntjes verzorgd. We komen zeker nog eens terug!

Familie Van Dorp - Familieweekend
Om mijn 50e verjaardag te vieren zocht ik een locatie waar ik eerst mijn familie en vrienden kon ontvangen met koffie en taart, we daarna over konden stappen op de borrel om daarna af te sluiten met een dinerbuffet. Omdat er behoorlijk wat familieleden van verder weg moesten komen, heb ik een locatie uitgezocht waar mensen na het eten (en een afzakkertje) ook konden blijven slapen. ’t Witte Hoes bleek een zeer geschikte plek. De volgende ochtend hebben we gebruik gemaakt van het ontbijt bij Kruller. Dat was net zo makkelijk.

Mevr. H. Keesen - Verjaardag

Uw eigen succesverhaal schrijven in 't Witte Hoes?

Interesse in een verblijf in uw eigen villa op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!