Eten en drinken op de Veluwe

’t Witte Hoes in Otterlo is een kleinschalige, huiselijke privé-accommodatie op slechts 2 minuten lopen van de heide, bossen en zandverstuivingen. U kunt ‘t Witte Hoes reserveren voor vergaderingen, workshops, een familieweekend of vriendenuitje. Hierbij staat de villa volledig tot uw beschikking en bent u met uw gezelschap de enige gasten in het pand.

In de villa is het huiskamerrestaurant in 't Witte Hoes te reserveren voor besloten diners, brunches, kookworkshops, borrels of bijvoorbeeld een high tea. Het huiskamerrestaurant, met haard, is geschikt voor 50 personen (zittend diner), daarnaast is er een luxe terras waar 30 personen kunnen zitten en een gezellige lounge met haard.

In 't Witte Hoes is veel mogelijk qua eten en drinken. Onderstaand hebben we enkele mogelijk naast elkaar gezet. Heeft u een ander idee? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Kookworkshop of diner in 't Witte Hoes reserveren?

Interesse in een verblijf in uw eigen villa op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!

Nederlands