Groepsaccommodatie op de Veluwe

Een schitterende locatie naast Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum.

’t Witte Hoes in Otterlo is uw kleinschalige, huiselijke vakantiehuis of groepsaccommodatie op slechts 700 meter van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. ’t Witte Hoes heeft alle gemakken en sferen van een daadwerkelijk huis met haar luxe terras en 'huiskamer' restaurant. Binnen 2 minuten lopen staat u op de heide met aanliggende bossen en zandverstuivingen.

’t Witte Hoes kunt u exclusief afhuren als privélocatie. Dit maakt de accommodatie ideaal voor bruiloften, familieweekend of vriendenuitje. Is een volledige villa u iets te groot, dan kunt u ook kiezen voor een verblijf in alleen 't Voorhuis of 't Achterhuis. Het voorhuis is vanaf 1963 tot 2008 altijd het hotel geweest. In het huidige achterhuis woonden de eigenaren destijds zelf met hun gezin.

‘t Witte Hoes exclusief afhuren

Reserveert u ’t Witte Hoes exclusief, dan beschikt u over:
  • 13 tweepersoonskamers met prive sanitair (2 kamers op de begane grond)
  • Een volledig uitgeruste professionele keuken en een aparte keuken in het achterhuis
  • Een huiskamerrestaurant met bar en open haard (tot 50 personen diner)
  • Een knusse lounge met open haard om u even terug te trekken
  • Een terras om te genieten van ’t zonnetje met mogelijkheden tot 30 personen
  • De 'spreekkamer’, een ingerichte woonkamer
  • Afsluitbare fietsenstalling
  • Eigen parkeerplaats

't Voorhuis of 't Achterhuis voor kleinere gezelschappen

Komt u met een kleiner gezelschap, dan kunt u ook alleen 't Voorhuis reserveren. Met 10 tweepersoonskamers, een professionele keuken, bar, huiskamerrestaurant, knusse lounge, privéterras en eigen parkeerplaats is dit een ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst of familie- of vriendenuitje. Kijk hier voor meer informatie over 't Voorhuis.

Wanneer u een accommodatie zoekt voor een nog kleiner gezelschap, dan kunt u gebruikmaken van 't Achterhuis. Hier vindt u 3 tweepersoonskamers, een ‘spreekkamer’ woonkamer met comfortabele zitgelegenheid, grote eettafel en gezellige schouw, een goed uitgeruste keuken, privéterras met picknicktafel en eigen parkeerplaats.


Tarieven 't Witte Hoes

U kunt 't Witte Hoes al vanaf € 2000 volledig exclusief afhuren, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen het Voorhuis of Achterhuis te boeken. Bekijk alle tarieven hier.

Groepsaccommodatie op de Veluwe boeken?

Wilt u graag meer informatie over 't Witte Hoes? Neem dan contact op via onderstaande button.

Nederlands