De Boshut

Onze Boshut midden in de bossen op de Veluwe … Een unieke vergaderlocatie, een plek om uw dagvergadering af te sluiten met een unieke borrel, een bijzondere groepsaccommodatie midden in het bos, een must-see!

Op zo’n 2.5 km van 't Witte Hoes vindt u De Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. Onze eigen kudde Schotse Hooglanders loopt hier vrij rond. Dus het kan zijn dat u tijdens de vegraderbreak of de borrel bezoek krijgt van een nieuwsgierige Schotse Hooglander. Uiteraard is De Boshut voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

Vergaderen bij De Boshut op de Veluwe

Onze Boshut is een unieke locatie voor een vergaderbijeenkomst, écht midden in de natuur en daarmee 'compleet out of the box'. De Boshut is te bereiken per gps of u kunt onze Landrover huren tijdens uw verblijf voor vervoer heen en terug. Voor gebruik van De Boshut vragen wij een vergoeding van 275 per dagdeel en 375 per dag (inclusief benodigd hout om lekker te roken en stoken).
Voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze boshut kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Actief bij De Boshut

Laat je droppen om vervolgens met behulp van een GPS middels een mooie wandeling bij deze schitterende plek aan te komen.
GPS dropping per Landrover of terreinwagen 19.50 p.p (min. 312)
GPS dropping per Landrover of terreinwagen met jagen 29.50 p.p. (min. 472)
Dropping per Legertruck 39.50 p.p. (min. 595).


Meer weten over De Boshut op de Veluwe?

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij De Boshut? Neem geheel vrijblijvend contact op of laat uw wensen weten en wij maken een offerte op maat!