De Boshut

Onze boshut midden in de bossen op de Veluwe … een unieke vergaderlocatie op de Veluwe, een bijzondere groepsaccommodatie midden in het bos, een must-see!

Op zo’n 2.5 km van 't Witte Hoes vindt u De Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse hooglanders kudde loopt vrij rond. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

Voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze boshut kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vergaderen @ De Boshut

Onze Boshut is een unieke locatie voor een vergaderbijeenkomst, back to basic, midden in de natuur en daarmee 'compleet out of the box'. de Boshut is te bereiken per GPS of u kunt onze Landrover huren tijdens uw verblijf voor vervoer heen en terug. Voor gebruik van De Boshut vragen wij een vergoeding van €275,- per dagdeel (inclusief benodigd hout om lekker te roken en stoken).

Meer weten over De Boshut op de Veluwe?

Interesse in een verblijf in uw eigen villa op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!

Nederlands