De Boshut

Onze Boshut midden in de bossen op de Veluwe … Een unieke vergaderlocatie, een plek om uw dagvergadering af te sluiten met een unieke borrel, een bijzondere groepsaccommodatie midden in het bos, een must-see!

Op zo’n 2.5 km van 't Witte Hoes vindt u De Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. Onze eigen kudde Schotse Hooglanders loopt hier vrij rond. Dus het kan zijn dat u tijdens de vegraderbreak of de borrel bezoek krijgt van een nieuwsgierige Schotse Hooglander. Uiteraard is De Boshut voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

Vergaderen bij De Boshut op de Veluwe

Onze Boshut is een unieke locatie voor een vergaderbijeenkomst, écht midden in de natuur en daarmee 'compleet out of the box'. De Boshut is te bereiken per gps of u kunt onze Landrover huren tijdens uw verblijf voor vervoer heen en terug. Voor gebruik van De Boshut vragen wij een vergoeding van 395 per dagdeel (inclusief benodigd hout om te roken en stoken voor een behaaglijke temperatuur).

Interesse in een spectaculaire manier om bij De Boshut te komen of interesse in een stoere stormbaan aldaar op locatie. Wij denken met jou mee en hebben o.a. de Hunted en andere activiteiten om u verblijf op locatie memorabel te maken.

Ook zin in avontuur of om back-to-basic te gaan? Boek direct onze Boshut of wilt u meer weten? 
Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318-591231 of mail ons.

 


Meer weten over De Boshut op de Veluwe?

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij De Boshut? Neem geheel vrijblijvend contact op of laat uw wensen weten en wij maken een offerte op maat!