Borrelen tussen onze eigen Schotse Hooglanders

De Boshut is gelegen midden in de bossen op het terrein van de Seintoren, op slechts enkele minuten rijden van 't Witte Hoes. Een unieke locatie voor een borrel, bijeenkomst of activiteit. Alsof deze locatie niet bijzonder genoeg is, lopen rondom De Boshut onze eigen Schotse Hooglanders!

Op zo’n 2.5 km van 't Witte Hoes vindt u De Boshut. Een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. Onze eigen kudde Schotse Hooglanders loopt hier vrij rond. Het kan dus zijn dat u hier gezellig staat te borrelen en dat er ineens een nieuwsgierige Schotse Hooglander aan komt lopen. De Boshut is perfect beschut tussen de bomen op de hetere dagen. En mocht het weer juist niet helemaal meewerken, dan is de plek beschermd door een stevig zeil tegen de regen en op koude dagen maken we het grote vuur aan voor de warmte.

Voor alle mogelijkheden en uitgebreide informatie over onze boshut kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.


Meer informatie over onze Boshut en onze Schotse Hooglanders?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem geheel vrijblijvend contact op of laat uw wensen weten en wij maken een offerte op maat!