Buffetten voor gezelschappen
Zelf koken voor grotere groepen is wellicht een utidging, maar geen nood, wij verzorgen graag een mooi buffetEen groter gezelschap met mensen die erg uiteenlopen qua smaak? Denk dat eens aan een buffet. Wanneer u iets anders in gedachten heeft, laat het ons dan vooral weten en neem contact met ons op. Hieronder hebben wij alvast een voorzet gedaan qua mogelijkheden.
Lunch, broodjes en dessertbuffetten
LUNCHBUFFET
Breekt niet de dag, maar maakt hem!Soep van het seizoen en warme snack
Brood van Bakker Piet
3 soorten kaas en charcuterie
Zoet beleg en vers fruitsalade
Vlees-, vis- en vegasalade
Melk, karnemelk en vruchtensap
16 p.p.
BROODJESLUNCH
Gemak dient de mensSoep van het seizoen
Luxe belegde broodjes
Warme snack
Vers fruit
Melk en karnemelk
Vruchtensap
16 p.p.
DESSERT
Voor de lekkerbekken en zoetekauwenIJs in vele smaken
Taart(en) van Lysanne
Cheesecake
Vers fruit
Zoete lekkernijen
7.5 p.p.
Voor enkel een mooie ijstaart toe rekenen wij 4.5 p.p.
Dinerbuffetten
KLASSIEKER
De allemansvriendOntvangst met pomodorisoep
Brood van Bakker Piet en dippers
Champignons met roomkaas uit de oven
Salade met gemarineerde zalm
Rundercarpaccio met truffelmayonaise
Geroosterde groenten
Beignets van bataat
Vis van het seizoen met beurre blanc
Gemarineerde kippendijen met pindasaus
Kogelbiefstuk met pepersaus
Seizoensgerecht naar keuze van de chef
Ambachtelijke frieten
29.5 p.p.
LET'S GO WILD
Ons befaamde wildbuffetOntvangst met wildbouillon
Brood van Bakker Piet en dippers
Salade met gegrilde pompoen, kastanjes en bacon
Gerookte eendenborst en loempia van eendenbout
Kaasplank met diverse stoere kazen van
Het Kaaslokaal (Apeldoorn)
Ham van wild zwijn, hertenrosbief en wildpate
Fazant met zuurkool
Krullers wildstoof met eigen rookworst
Hertenbiefstuk met bataat en champignons
Rode kool, stoofpeer, spruiten in truffelroom
Knolselderijpuree
37.5 p.p.
STAMPEN EN STOVEN
Voor de koude dagenOntvangst met snert
Boerenkool
Zuurkool
Hete bliksem
Slagersrookworst
Krullers wildzwijn rookworst
Gebakken zalmfilet (+2)
Gekruide speklapjes
Wildstoof
Uitgebakken spek
Piccalilly, uitjes, mosterd en augurk
Mosterd
19.5 p.p.
Let op:
Voor gezelschappen kleiner dan 15 volwassenen rekenen wij een toeslag a 2.5 per persoon per buffet.
Is een buffet iets voor u en uw gezelschap?
Een buffet of besloten dinerruimte reserveren of wilt u graag meer informatie? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.