Groepsaccommodatie en vergaderlocatie op de Veluwe

't Witte Hoes is een kleinschalige en huiselijke groepsaccommodatie, vakantiehuis en vergaderlocatie op de Veluwe. ’t Witte Hoes, een van de oudste panden van Otterlo, de voormalige dokterswoning, reserveert u als prive vergaderlocatie of vakantiehuis. U vindt ons in Otterlo op 700m afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Binnen 2 minuten lopen staat u midden op de heide met aanliggende bossen en zandverstuivingen. Wij liggen in het hart van A30, A12, A50 en A1. U reserveert ’t Witte Hoes al besloten accommodatie voor enkel uw gezelschap. Alle lusten van een hotel, maar niet de lasten. U bent met uw gastengezelschap tijdens uw verblijf onze enige gasten. Dit maakt onze accommodatie geschikt voor bruiloften, familieweekenden en vriendenuitjes, maar zeker ook zakelijke gelegenheden behoren tot de mogelijkheden.

Groepsaccommodatie

’t Witte Hoes biedt 13 2-persoons hotelkamers die de charme van de historische villa combineren met hedendaags comfort. Gezelschappen tot 26 personen zijn van harte welkom voor een vriendenuitje of familieweekend. In de maanden november tot en met maart is 't Witte Hoes als groepsaccommodatie te reserveren.

Kookworkshop

Wie is de ware leider binnen uw keukenbrigade? Wie houdt het overzicht en heeft gevoel voor timing? Misschien zoekt u een gezellige avond met vrienden of familie? Samen koken in een professionele keuken. Lekker bij elkaar in de pannen gluren en vooral gezellig kletsen. Wij garanderen een gezellige kookavond met een heerlijke diner aansluitend tijdens de kookworkshop.

Vergaderlocatie

’t Witte Hoes biedt een vergaderlocatie die enkel voor uw besloten gezelschap te reserveren is. Tijdens uw bijeenkomst wordt privacy dan ook gewaarborgd. Geniet en werk in de villa met een rijke historie en hedendaags gemak. Wij bieden verschillende vergaderarrangementen en uiteraard hebben wij ook diverse activiteiten samengesteld voor een volmaakt bezoek aan Otterlo.


Groepsaccommodatie of vergaderlocatie op de Veluwe

Wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via onderstaande button.