Trouwen op de Veluwe

’t Witte Hoes is de perfecte trouwlocatie voor kleinschalige, intieme bruiloften in Otterlo op de Veluwe. Een ambtenaar van de burgerlijke stand kan uw huwelijk bij ons voltrekken of op onze locatie Otterlo Events in het bos. Deze combinaties combineren wij veelal. Een huwelijk gepland om elkaar trouw te beloven en een fantastische bruiloft te hebben? De mooiste dag van uw leven? Wij dragen deze dag graag een warm hart toe.

Van een avond voorpret tot de grote dag tot aan 1 dag getrouwd

 

 • Ontvangst
  Vol verwachting klopt ieders hart, het bruidspaar is in aantocht en er staat een mooie dag op het programma.
 • Huwelijksvoltrekking
  Wij mogen ons officiële trouwlocatie noemen. Geef elkaar voor het oog van familie en vrienden en de ambtenaar van de burgerlijke stand het ‘ja’-woord.
 • Felicitatie
  Is het hoge woord eruit, dan is het wellicht tijd voor bruidstaart met een feestelijk glas.
 • Receptie/ borrel
  Na een felicitatie in besloten kring zijn er wellicht meerdere mensen in uw nabije omgeving die u willen feliciteren met uw romantische beslissing ‘ja’ tegen elkaar te zeggen.
 • Diner
  Een diner om jullie mooie dag nog verder te bezegelen. Geniet aan tafel van de heerlijke creaties van onze keukenbrigade of laat u overweldigen door een fantastisch buffet.
 • Feestavond
  Lekker natafelen of nog even met de voetjes van de vloer, voor de openingsdans wordt ongetwijfeld ruim baan gemaakt.
 • Overnachting
  Trouwen is een, de huwelijksnacht is een ander verhaal. Om bij te komen van een geweldige dag hoeft u slechts de trap op omhoog. Uiteraard kunnen ook uw gasten blijven overnachten. 't Witte Hoes biedt 13 tweepersoonskamers.
 • Ontbijt
  Wordt gewekt door de fluitende vogels van de Veluwe en geniet van een uitgebreid ontbijt op bed. Of, schuift u met uw familie en vrienden als ‘de heer en mevrouw’ aan aan een feestelijke ontbijttafel.

Voor deze fantastische dag maakt Sonja graag een persoonlijke afspraak om alle wensen te kunnen bespreken.

 

Sebas & Mirjam

Gert en Bettina

Indien u heeft besloten deze memorabele dag bij ons door te brengen, is het van belang contact op te nemen met de gemeente Ede. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Gemeente Ede.


Enthousiast geworden en vrijblijvend benieuwd?

Gezien de diversiteit aan mogelijkheden, komen wij graag met u in contact om alles te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!