Vergaderarrangementen op de Veluwe

Een succesvolle meeting begint natuurlijk bij het selecteren van de juiste vergaderlocatie. Of u nu een kleinschalige bijeenkomst in een bosrijke omgeving wil plannen, op zoek bent naar een informele en toch professionele locatie of u wilt uw vergadering combineren met een leuke activiteit? Bij ons in Otterlo kan het allemaal.

’t Witte Hoes in Otterlo is een kleinschalige, huiselijke trainingslocatie of vergaderlocatie op slechts 2 minuten lopen van de heide, bossen en zandverstuivingen. U kunt ‘t Witte Hoes reserveren voor vergaderingen, trainingen of workshops. Hierbij staat de villa volledig tot uw beschikking en bent u met uw gezelschap de enige gasten in het pand.

Wij bieden drie verschillende soorten vergaderarrangementen aan. Wilt u graag uw volgende bijeenkomst in 't Witte Hoes laten plaatsvinden, maar heeft u net iets andere wensen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag mee over de juiste invulling van uw verblijf.

Tarieven van 't Witte Hoes

Wanneer u 't Witte Hoes als vergaderlocatie wil afhuren, hanteren we de volgende prijzen:

Periode2-daagse3-daagse4-daagse
Januari - februari

v.a. 1100v.a. 1400v.a. 1700
Maart - november - december
(m.u.v. de feestdagen)
v.a. 1450v.a. 1750v.a. 2050
April - mei - juni - juli
augustus - september - oktober
v.a. 1750v.a. 2050v.a. 2300


De genoemde prijzen exclusief btw. Uiteraard staan wij ten alle tijden paraat voor u ongeacht de gekozen dekking binnen het arrangement.

Op zoek naar een vergaderlocatie op de Veluwe?

Interesse in een verblijf in uw eigen villa op de Veluwe? Informeer ons over uw wensen en wij maken een offerte op maat!